1. Yılımızda Yine Atamızın Huzurundaydık.

Bilim Ağacı Vakfı ailesi olarak 1.yılımızın sonunda bir kez daha Atamızın manevi huzurundaydık. Ailemiz bugün daha da büyük. Hepimiz geçen yıl olduğu gibi yine çok heyecanlıydık.

Vakfımızın kuruluşundan bugüne kadar geçen bir yıl içinde elde ettiğimiz başarıdan dolayı geleceğe daha bir umutla bakıyoruz. Genç bir vakıf olmamıza rağmen bu kısa süre içinde yüzlerce öğrenciye burs vermenin, binlerce ağaca sahip olmanın, eğitim, bilim, sanat ve sporla ilgili çeşitli projelere katkı sağlamanın haklı gururunu yaşıyoruz.
İlkelerinden sapmadık, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran ve bizi bu günlere getiren değerlerden ödün vermedik, vermeyeceğiz. Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesillerin gelişmesine katkı sağlamak için azimle çalışıyoruz. Burada bulunan tüm arkadaşlarımla beraber durmadan ve yılmadan bu uğurda çalışmaya devam edeceğimize manevi huzurunda Atamıza bir kez daha söz verdik.