Ağaçlandırma Projelerimiz

Bilim Ağacı Vakfı olarak nitelikli çevrelerin oluşması için ağaçlandırma projelerine yenilerini ekliyoruz.

Bilimin ışığında, sanat ve çevre bilinci yüksek nitelikli bireylerin topluma kazandırılması için yürüttüğümüz burs programı kapsamında her yeni bursiyerimiz adına bir ağaç fidanı dikmeye devam ediyoruz. Daha önce ODTÜ, Ufuk Üniversitesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde üç farklı bölgede ağaçlandırma projeleleri gerçekleştirmiş, yüzlerce ağacın kente kazandırılmasını sağlamıştık.

Geçtiğimiz günlerde Etimesgut Belediyesi ile yapılan iş birliği kapsamında, Bilim Ağacı Vakfı olarak Ankara’ya iki yeni park daha kazandırdık. Bağlıca bölgesinde yer alan iki yeşil alanın ağaçlandırılması için binden fazla ağaç fidanı bağışladık. Ağaçlarımızın yeni yerlerinde köklerine sımsıkı sarılarak büyüyeceklerine ve gelecek nesiller için daha yeşil daha sağlıklı bir çevrenin oluşturacaklarına inanıyoruz. Bu süreçte bize destek olan Etimesgut Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Nitelikli ve sağlıklı çevreye halkın erişilebilirliğini artırmak için çevre duyarlılığına odaklanan projeleri desteklemeye devam edeceğiz.

Konutkent Mahallesi 3028. Cadde No:6 Kat: 2 , 06810 SMK Kule
Çankaya / ANKARA

Sosyal Medya

Sosyal Medya hesaplarımızdan bizleri takip edebilirsiniz.