Kaan Aksay Kimdir?

Kaan Aksay,1978 yılında Ankara’da doğmuştur. Mekteb-i Mülkiye’de işletme eğitimini tamamladıktan sonra 2002 yılında OYAK’ta kurumsal çalışma hayatına başlamıştır. OYAK’ta çalıştığı süre boyunca birçok yazılım geliştirme projesinde proje yöneticiliği ve ürün yöneticiliği yapmıştır. 2011 – 2013 yıllarında, Genç Bilişimciler Derneği Başkanı olarak, Ankara’nın ilk girişimcilik ve coworking merkezi olan İşkalesi projesini yürütmüştür. 2015 yılında bir vakıf üniversitesi olan Atılım Üniversitesi’nin Sürekli Eğitim Merkezi’nin yönetimine geçti. Sürekli Eğitim Merkezini yeniden yapılandırdıktan sonra, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı bünyesinde, Türkiye’nin ilk bağış tabanlı kitle fonlama platformu İdeanest’in program yöneticiliğini üstlenmiştir. Çalışma hayatı boyunca farklı sektörlerdeki şirket ve özellikle yeni girişimlere çeşitli alanlarda danışmanlık veren Aksay, kendi kurduğu danışmanlık firması Katalyst ile danışmanlık hizmetleri vermeye devam etmektedir. Kendisi de bir girişimci olan Kaan Aksay, bir sosyal hediye platformu olan Listiyo ile bir sivil toplum ihtiyaç destek platformu olan Destkle’yi kurmuştur. Psikoloji, felsefe ve kişisel gelişim alanlarında araştırma yapmak ile bilim kurgu konularını seven Aksay, Ankara’da yaşamaktadır.

Keşfet

Konutkent Mahallesi 3028. Cadde No:6 Kat: 2 , 06810 SMK Kule
Çankaya / ANKARA

Sosyal Medya

Sosyal Medya hesaplarımızdan bizleri takip edebilirsiniz.